Alle sinterklaaspakketten staan online. Bestellen voor Kerst? Eind volgende week hopen wij ook deze op de webshop geplaatst te hebben. Binnenkort meer..

Kerstpakket ‘Samen delen’ XXL

Een superleuke binnenkomer dit jaar met onze nieuwe XXL pakketten! Dit pakket is maar liefst een meter lang en feest op tafel.

Inhoud pakket:

  1. kerststol groot
  2. kerstkoekjes 250 gram
  3. kerststaaf
  4. kaas-curry stengels
  5. schuimkransjes
  6. kerstboom kaneelcake
  7. bakje kerstchocolade

Optioneel bij te voegen: Een Bakkerij Vreugdenhil broodmes. Winkelwaarde 13,72 ex ( 14,95 incl.btw). Deze kunnen wij in combinatie met de kerstpakketten met een speciale korting aanbieden voor een meerprijs van 7,50 ex btw. ( = 8,18 incl. btw ) Geef dit gerust even aan in de opmerkingen en wij zorgen ervoor.

i
Productspecificatie

Wilt u deze kerst eens echt uitpakken met een uniek geschenk! Kies dan voor het lange xxl pakket van Bakkerij Vreugdenhil. Hier mag u zeker mee aankomen. Een feest op tafel voor uw medewerkers of relaties. Wilt u dit pakket met een andere samenstelling laat het ons gerust weten en vul het contactformulier in. We denken graag met u mee. Het pakket is zo samengesteld dat het een mix bevat voor elk eetmoment met de feestdagen. Inhoud superpakket: kerststol groot, kerstkoekjes 250 gram, kerststaaf, kaas-curry stengels, schuimkransjes, kerstboom kaneelcake en een bakje met gesorteerde kerstchocolade.

graan
Allergene stoffen

Gluten, Koemelk, Ei, Noten ( amandelen ) Let op: dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten en pinda’s worden verwerkt.

?
Vragen?

Voor vragen en informatie kunt u ons mailen op info@bakkerijvreugdenhil.nl