Alle sinterklaaspakketten staan online. Bestellen voor Kerst? Eind volgende week hopen wij ook deze op de webshop geplaatst te hebben. Binnenkort meer..

Kerstpakket ‘Samen delen’ L

Een superleuke binnenkomer dit jaar met onze nieuwe kerstpakketten! Dit pakket is 50 cm lang en feest op tafel.

Inhoud pakket:

  1. kerststol klein
  2. kerstkoekjes 250 gram
  3. kaas-curry stengels
  4. bakje kerstchocolade

Optioneel bij te voegen: Een Bakkerij Vreugdenhil broodmes. Winkelwaarde 13,72 ex ( 14,95 incl.btw). Deze kunnen wij in combinatie met de kerstpakketten met een speciale korting aanbieden voor een meerprijs van 7,50 ex btw. ( = 8,18 incl. btw ) Geef dit gerust even aan in de opmerkingen en wij zorgen ervoor.

Afmeting doos: 50 x 20 x 9,2 cm.

i
Productspecificatie

Wilt u deze kerst goed uitpakken met een uniek geschenk! Kies dan voor het samen delen Large pakket van Bakkerij Vreugdenhil. Hier mag u zeker mee aankomen. Een feest op tafel voor uw medewerkers of relaties. Wilt u dit pakket met een andere samenstelling laat het ons gerust weten en vul het contactformulier in. We denken graag met u mee. Het pakket is zo samengesteld dat het een mix bevat voor elk eetmoment met de feestdagen. Inhoud superpakket: kerststol klein, kerstkoekjes 250 gram, kaas-curry stengels en een bakje met gesorteerde kerstchocolade.

graan
Allergene stoffen

Gluten, Koemelk, Ei, Noten ( amandelen ) Let op: dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten en pinda’s worden verwerkt.

?
Vragen?

Voor vragen en informatie kunt u ons mailen op info@bakkerijvreugdenhil.nl